Program / HOVEDSÆSON 2017/2018 / Parkour

Parkour

PARKOUR
De gør det på youtube, James Bond gør det, ja selv Homer fra The Simpsons gør det. Parkour er populært som aldrig før. Parkour er opfundet i Frankrig og udføres typisk i bymiljøet, hvor det handler om at kunne se mulighederne og komme hurtigst muligt fra et sted til et andet. Det kræver styrke, balance, mod og præcision. Til træning vil vi også prøve kræfter med free running og tricking, der henter inspiration fra springgymnastikken.
 
Hold 20 • Parkour beg. 7-10 år Lukket!
Sæson: 29. aug. - 20. marts
Tirsdag kl. 18.40-20.10
Hillerødsholmskolen, sal 1 (drengesal)
Instruktør: Nikolaj Larsen/Janni Jensen-Dahm, tlf.: 30 69 94 19
Medinstruktør: William Lohmann
Hjælpeinstruktør: Marie C
Kontingent: 1700 kr.
Max 20 deltagere
OM HOLDET: Hvis du elsker at give den gas, løbe op ad væggene og på en sej måde komme hurtigt fra A til B, så er Parkour 7-10 år noget for dig. Holdet vil lægge vægt på de basale spring inden for parkour såsom roll, monkey, catcrawl og onestep. I løbet af sæsonen vil vi som undervisere forsøge at opbygge undervisningen alt efter niveauet på holdet, så vi både opnår en masse udfordringer, men samtidig og har det sjovt.

Hold 21 • Parkour beg. 7-10 år
Sæson: 30. aug. - 21. marts
Onsdag kl. 16.30-18.00
Grønnevang Skole afd J, sal B
Instruktør: Oliver Bayless, tlf.: 21 20 73 19
Medinstruktør: Nikolaj Larsen
Hjælpeinstruktør Morten
Kontingent: 1700 kr.
Max 20 deltagere
OM HOLDET: Parkour er at komme hurtigt og sikkert fra A til B. Er man god til parkour findes forhindringer ikke, kun muligheder står dig for fødderne. På parkour begynder 7-10, introducere vi medlemmerne til den basiske og sjove del af parkour. Sikkerhed er top prioriteten i parkour, og vi tager dette meget seriøst under hele undervisningen. opvarmning, basisk styrketræning, nøje gennemgang af de basiske parkour spring, sjov, leg og kammeratskab er alt sammen en del af hvad man kan forvente fra parkour for begyndere.

Hold 22 • Parkour beg 10+ Lukket For Tilmelding!
Sæson: 30. aug. - 21. marts
Onsdag kl. 18.00-19.30
Grønnevang Skole afd J, sal B
Instruktør: Oliver Bayless, tlf.: 21 20 73 19
Medinstruktør: Nikolaj Larsen
Hjælpeinstruktør: William, Marie C
Kontingent: 1700 kr.
Max 20 deltagere
OM HOLDET: Parkour er at komme hurtigt og sikkert fra A til B. Er man god til parkour findes forhindringer ikke, kun muligheder står dig for fødderne. På parkour 10+, bliver der lagt fokus på at udøverne lærer de basale parkour spring, og har sjov med det. det vigtigste i parkour er sikkerhed, så det vil altid være en seriøs faktor igennem hele undervisningen. udover sikkerhed gennemgår vi opvarmning, basis styrketræning, sjove parkour lege, kammeratskab og selvfølgelig, basis parkour spring.

Hold 23 • Parkour øvet 10+ Lukket For Tilmelding!
Sæson: 28. aug. - 25. juni
Mandag kl. 17.00-19.00
Grønnevang Skole afd J, sal B
Instruktør: Samuel Yoshinaka, tlf.: 26 25 14 41
Medinstruktør: Rasmus
Kontingent: 2200 kr.
Max 20 deltagere
OM HOLDET: Er du forberedt på at udfordre din krop til det maksimale i det urbane miljø? I parkour vil vi prøve kræfter med omgivelserne, både indendørs og udendørs (når vejret er til det). Sværhedsgraden af træningen vil selvfølgelig afhænge af hvor erfarende i er. Der vil både være parkour og freerunning. Der er ingen krav til den fysiske form, men da vi elsker at udfordre den menneskelige fysik, så er det en god idé at være i god form inden sæsonstart. Vi kommer ikke til at beskæftige os meget med saltoer, primært udvidelse af basal parkour.

Der er ingen faste krav, men i skal helst være meget erfarne i følgende øvelser; Monkey, Lazy, Speed og Cat-vault, samt forståelse for den grundlæggende spring og hoppeteknik i parkour. Har du trænet i 2-3 år skulle det nok være tilstrækkeligt!
OBS Det vigtigste i at være medlem af holdet, er at respektere holdkameraternes træning. Det vil sige at i ikke må dovne den af når der ikke er pauser eller stå i vejen for de andre! 🙂
 
 
Efterhånden som der er flere og flere der får interesse i parkour, stiger behovet for at vide noget om forsikring. Forsikringsselskaberne opfatter begrebet på forskellig vis, derfor kan du her downloade DGI's anbefalinger her.
 
Gå til tilmelding klik her!
HGI Gymnastik & Trampolin | CVR: 28 43 46 69  | Tlf.: 60 61 07 28 | hgi@hotmail.dk